Think pink!

Vilket härligt väder det är ute! +2 grader, solsken, takdropp och alldeles snövitt :) Lovely! Igår var jag dock inte lika glad över snön. Jag skulle ju till tandläkaren vid kl 13 och det var ca 15 cm cnö överallt på vägarna. Min bil har inga vinterdäck utan bara året-runt-däck, dvs utan dubbar. Så när jag hoppade i bilen körde jag så försiktigt jag bara kunde, som en riktig kärring. (tänk er att jag typ hänger över ratten, har stolen alldeles för långt fram och en lite bekymrad min) Jag var nära döden 3 gånger innan jag tillslut kom 1 minut försent till tandläkaren.

1. min bil svängde inte fast den skulle, vilket resulterade i att jag bara var någon cm från att glida in i en ny volvo. Tur att det hann lägga i backen och sticka fort som fan!

2. Samma sak hände igen och än en gång fick en bil backa bort från mig.

3. Jag tänkte att nu jääävlar ska jag komma igenom rondellen utan att nästan krocka. Jag kröp fram i ettan, kröp saktare än i de två andra alltså. Bilen svänger inte alls utan jag glider rakt in i statoil-rondellen i gve i ca 3 km/h. Allt går i slowmo och jag väntar bara på en duns som ska komma när vi glider in i björken framför oss. dunsen kom, dock inte från björken utan från nåt annat men jag vet inte vad. Jag lägger i backen och tacka vet jag 4wd för snabbt och smärtfritt hade jag backat ner från rondellen. 

PUH!! Nu ser jag snön som en fiende och alla rondeller borde sandas innan det faktiskt sker en krock eller dikeskörning. lyckostar, ni med ABS!! 

Förresten, Annie, jag fotade lapporten för din skull faktiskt =)

före...                                                                    ...efter!! 
                                         
Titta nu vad frän jag är, det blev ingen räls i underkäken ännu men jag är glad ändå ;)


Tack Lena för att du beskrev hur jag skulle länka! :) 

hejsvejs!
 

-1.4 och halft snöstorm :)

Har nyss sprungit ut till brevlådan i jakten på post, väntar spänt på att det senaste numret av Islandshästen ska dimpa ner i lådan. Anledningen är att den ska innehålla en diskussion huruvida viktbärande en islandshäst är. Spännande tycker jag då jag anser att att de inte alls är starkare än andra ponnyer i samma kroppstyp, särskilt inte med dagens avlande av sport-isisarna som jag kallar dem. Då jag vet att några av mina läsare är hästmänniskor(här är även du inkluderad, syster) och vissa rider islandshästar(här också) så får ni gärna komma med era åsikter!

Min marsch till brevlådan gick inte som väntat. När jag öppnar dörren blåser den nästan iväg och snödrivor blåser in i hallen. inser snabbt att mitt skoval, foppisarna, inte var så smart. Plumsar till brevlådan i motvind och ser endast 2 cm framför mig, resten är vitt. (jag gillar att dramatisera) Väl framme vid den bruna lådan är jag rosig om kinderna och det droppar snor från näsan, alldeles andfådd av plumsandet. Öppnar locker och till min besvikelse är lådan tom. TOM!! Hela färden till brevlådan i onödan. Bara att plumsa tillbaka hela långa vägen, tömma huset på drivsnö och sila ut snön genom hålen i mina foppisar. Bara för att göra om nästa rutt om en timme. Fel att ha ett brevinkast!? 

Anyway, (som Joel brukar skratta åt) Välkommen vinter, har saknat dig liiite :)

Har god lust att slänga upp en snöbild till Annie nere i fjollträsk men tydligen är henens inkorg redan översvämmad med såna bilder så jag låter bli. Men bli inte besvikna, ni ska få bilder ändå!!


 
Jag och Jona hos Emma, tyvärr har jag ingen bild på henne :(

Helgen var ganska okej faktiskt. Lördagen var jätterolig men kort. Jag glömde mitt leg hemma så jag besökte Manuella för ovanlighetens skull, blev bjuden på pizza, for hem vid 23 och gick i sängs med en stor kopp varm oboy och massa grädde så jag var nöjdast!!  Det var skitkul att umgås lite med Emma, våran angelpower dör aldrig. Och visst kände vi av Lenas frånvaro, är inte van att vara med Emma utan Lena.

Emmas blogg, där finns även en bild på mig från sminkningen www.henell.blogg.se 
Kan fortfarande ingen förklara hur man gömmer länkarna bakom t.ex namn? Jag vill att man ska kunna komma till t.ex emmas blogg genom att klicka på hennes namn. HELP!!




 
En ganska så dålig bild på lapporten, fotad när vi åkte från Norge.


Nu ska jag ta och borsta gaddarna, ska till tandis. resultatet får ni se ikväll om ni har tur ;)




Lördag :)

Det är faktiskt 2 veckor och 4 dagar sedan jag skrev sist. Inte helt ok!

Just nu sitter jag i drömmarnas värld. om hästdrömmar och inreda-lägenhets-drömmar. Och jag är knappast den enda som har sådana drömmar!! Eller hur Bea? ;)

Min kära syster han hunnit vara hem också, och jag har hunnit umgås mycket med henne plus Stefan. Trevlans!!

Jag hoppas på att kvällen kommer bli trevlig och inte alltför kall i öltältet! Och så hoppas jag på att jag hinner träffa Emma!! Hon ska ev. sminka mig innan till hennes makeup-artist portfolio. Kulkul! Hon lär få sig en riktig utmaning, under den senaste tiden har jag odlat både finnar och mörka ringar under ögonen och jag vet inte varför! Skyller på hösten ;)

Alltså. fakta. Jag har verkligen inte mer att skriva. Inte ok det heller!! Det har tagit mig säkert 40 minuter att få ihop dom här ynka meningarna. Skyller på hösten här också!




RSS 2.0