God kväll!

Ska snart gå och lägga mig då jag är hiskerligt trött! Sitter och smider planer med både syster och Sofie, och det är riktigt spännande! Jag måste förresten påpeka att mina läsare har blivit väldigt lata på att kommentera, hallå!? Jag som kommenterar era så fint!!

Nu har skolan satt igång och jag är inte så taggad som jag brukar. Vi har iofs bara 4 olika ämnen, bygg, svenska, bild och samhälls men byggtimmarna kommer nog inte vara så roliga med tanke på att vi ska jobba ute hela hösten och vintern i sarkasvaara. Ett riktigt kallhål och så kommer Gud säkert straffa oss med oväder! Tänk er röda näsor och blåa tår.. uähh!

Imorgon ska jag jobba och jag blir såååå glad då! Jag trivs jättebra på coop och har världens bästa jobbarkompisar. Ok, det kanske inte är ett drömjobb men jag får bra betalt och lönen känns extra hög då jag mest skrattar mig igenom arbetsdagarna och trivs som fisken i vattnet! Men tro inte att vi bara skrattar, nej vi jobbar ju också! hårt dessutom !

Jag har alltid viljat ha en alldeles egen och mysig fotobok. Kanske en bok med alla hästar i? eller släkt och vänner? eller en kärleks-foto bok med mig och min fästman? (visst låter fästman nördigt?) Anyway, jag ska skaffa en!!

På fujidirekt.se kan man göra det enkelt!
Man börjar med att ladda hem ett speciellt program till datorn och installerar det därefter. När det är klart lägger man in bilder i fotobokens blad och stylar sidorna med olika effekter, t.ex pusselbitar och runda hörn. Det går även att beskära bilderna! (ibland kanske man inte vill ha med någons fula tå i hörnet av bilden på solnedgången) Sen är det bara att "skicka iväg" fotoboken eller bränna ut den på CD och skicka in. smidigt va? Man behöver inte vänta en evighet heller utan kan avnjuta sommarens bilder eller minnen från babytiden på bara två veckor! Eller varför inte årets thailandsresa? Eller fjällvandringen! Det finns 4 olika sorter, med hårt eller mjukt omslag. Från 89 kr/st och portot ligger på 49 kronor! Gå in på www.fujidirekt.se/fotobok och läs mer!  P.S. Man får även reklamera boken inom 15 dagar om du inte skulle vara nöjd med bildkvaliteten.


Fint va? Bild från www.fujidirekt.se

Det var ett tag sen

Men bättre sent än aldrig! Jag tycker helt enkelt att det är skittråkigt när jag inte kan lägga in några bilder.
Under tidens lopp har jag hunnit få körkort, det känns bra! Jag har även hunnit köra 1000 olika bilar och kommit fram till att jag älskar ninas bil men hatar min egen. Mamma säger att jag inte ska jämföra ninas med turbo och en slö lätt lastbil. men vad fasen, har jag ens viljat ha den där taron? Fast jag ska inte gnälla, är glad att jag fick en bil av päronen, trots att den går sjukt dåligt och drar  2 l/milen!

Var i Kiruna igår med sofie, jonte och jonte. Jag shoppade massor!! i Kiruna. Det gick faktiskt då det var en fet rea på JC och shyst utbud på dojan. Körde sedan hem jontes bil och ja, jag är väldigt dåligt på omkörningar. Jag axar upp och är på väg om en seg husvagn, men då kommer en bil mot mig så jag får tvärnita och svänga in igen. Det upprepade väl sig 3 gånger tills jag fick tipset om att växla ner till fyran för att få mer sprak i kajutan.  Efter det tog vi två en ridtur upp till malmberget i kvällssolen och det var sjukt mysigt.

Ska pallra mig till Sofie sen, vi smider hemliga planer plus att vi ska kolla film. Jag hoppas att det är något bra :)
Min syster är nere in the south igen, det är rätt trist. En annan trist sak är att skolan börjar snart. Och en tredje trist sak är att det betyder att jag inte kan jobba. Vad faan! Jag som trivs så bra med mina kumpaner :)

Nu är mamma och Ola i turkiet och steker, De kommer hem onsdag kväll. Då kommer mamma få en helt ny unge, för dagen innan ska tandläkarna smälla in lite järnskrot på mina tänder. Jag funderar på vilken färg jag vill ha. Limegrön eller chockrosa? ;) Nej så diskret som möjligt så får vi hålla tummarna att jag slipper ha tandställningen allt för länge.
Nu ska jag hoppa i min solblekta lastbil med hål i ljuddämparen! jippi, får se om den startar den här gången..


Paulina Entin, jag anropar dig. Har försökt få tag på dig long time men jag gissar att det är by-teckningen som tjorvar. eller så har du glömt att ladda telefonen som vanligt ;) anyway så har jag en liten påse hemma hos mig innehållande dina byxor bla. Gissar att du vill ha tillbaka dom innan du drar neråt! Give me a call, blondie :)

God morgon!

Jag har nyss vaknat, ska städa lite och sen bege mig upp på slottet med Sofie för lite after noon-tea. min syster har kommit hem nu och jag försöker tvinga upp henne på hästryggen igen. Mina två jobbarmates vill också rida nu! jag säger ju det, Ljuffe slår alla med sin charm ;) ;)

Igår var det en sån där perfekt dag förresten. Jag vaknade i lugn och ro, gick ut i solen och satt där till änglarna for på fika hos neas i pluppskogen. räkmacka och chokladmunk. Jag blev proppmätt! Sedan for jag till stallet och borstade ponnyn så nogrannt(har aldrig lärt mig stava det ordet) att det låg en massa päls i spånet. Efter det dressyrade vi på banan och OJ vad bra det gick!!! Älskar dessutom den nya sadeln, ska fota och lägga upp så får ni se den underliga skapelsen. Jag vet, det är lite trist att läsa nu men jag sitter på mammas data och på den kan man inte lägga upp bilder..
 
Efter stallet for jag och övningskörde, det gick ju inte så bra med mammas händer viftande åt alla håll "åh, kolla blommorna" "vad fiiiiiint hus!!!" "kör vänster, nej höger, nej vänster, nej välj själv!" Så låter det hela tiden och då kan det vara lite svårt att koncentrera sig på placering av bilen, döda vinklar och andra trafikanter.

vi plockade upp Sofie sen och hon sov hos mig. syster och hennes steef kom på besök mitt i natten och då blev det jordgubbstårta, kakor, chips och dipp. Yeap, vi åt allt i en salig blandning :P Efter det tyckte vi att vi borde gå på en nattprommis så det gjorde vi, Jag och S. Det var ett litet äventyr må jag säga och mamma hade lyckats skrämma upp oss med hennes spökhistorier.. Sen somnade jag så fort jag lade huvet på kudden, what a wonderful day.

RSS 2.0